Financiranje

Najbolj ugodna pot do avtomobila

Financiranje in pogoji, informativni izračun

KO KUPUJETE VOZILO


ZAKAJ JE NAKUP PRI NAS ZA VAS PREDNOST? Vašim željam in potrebam (sposobnostim) prilagojena rešitev financiranja in pogojev. Naše dobro zunanje sodelovanje vam omogoča hitro in učinkovito financiranje ter nakup vašega vozila, vse na enem mestu. Pogoji veljajo tako za nakup rabljenih kot tudi novih vozil. Pred nakupom vam zelo nazorno in razumljivo predstavimo pogoje in stroške financiranja, s tem pa se izognemo neprijetnim presenečenjem in nejasnostim. Prav tako vam predložimo informativni izračun stroškov nakupa vozila. Nakup avtomobila je pomemben korak, zato vsakemu posameznemu kupcu posvetimo svoj čas in s pomočjo našega izbora pogojev financiranja skupaj najdemo najbolj optimalno rešitev.

KAKŠNE OBLIKE FINANCIRANJA VAM NUDIMO?

Kredit

Kredit vam omogoča, da že danes zadostite svojim potrebam ali pa si izpolnite svojo skrito željo. Ob podpisu pogodbe postane kreditojemalec lastnik vozila, tako z ekonomskega (uporaba) kot pravnega vidika (lastništvo). Ko izberete vozilo, skupaj dorečemo odplačilno dobo ter višino mesečnega obroka. Pri tem se prilagajamo vašim željam in zmožnostim. Odplačilna doba traja minimalno 12 mesecev in največ 96 mesecev. Višina obroka variira glede na znesek vašega mesečnega priliva. Kasko zavarovanje vašega vozila pri tej obliki financiranja ni obvezno. Avto lahko v celoti kupite na kredit, brez pologa!


Finančni leasing

Finančni lizing je oblika financiranja podobna običajnemu kreditu, s tem da so pogoji za pridobitev enostavnejši in manj zahtevni. Mesečni obroki se lahko prilagajajo glede na vaše želje oziroma finančne zmožnosti. Izbirate lahko višino prvega obroka, dolžino trajanja lizinga ter višino zadnjega obroka. Primeren je tako za pravne kot fizične osebe, prednost pa so predvsem nižji kriteriji za pridobitev v primerjavi z običajnim kreditom. Pri tej obliki financiranja jemalec lizinga s plačilom zadnjega obroka postane lastnik predmeta lizinga brez kakršnihkoli dodatnih stroškov. Vaše obveznosti lahko odplačujete __ preko položnic ali trajnega naloga, višina mesečnega obroka pa je odvisna od vašega začetnega pologa ob podpisu pogodbe. Ta znaša minimalno 10% nabavne vrednosti avtomobila. Doba odplačevanja lahko traja od 12 do 84 mesecev.

UREDIMO ZA VAS VSE POTREBNO ZA PRIDOBITEV KREDITA ALI LIZINGA